Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2010 11:51 - Регистрите на Източната римска империя
Автор: thetruthabove Категория: Политика   
Прочетен: 2916 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 12.02.2010 16:51


  Подтвърждават това, което съвременният ни език показва, а именно фактът, че сме преки наследници на траките и че те са основата на нашата народност, а не славяните както ни лъжеха. Още веднъж Иван Желязков се оказва прав със своята книга "Кои сме ние?-Езикът, който говорим, ни показва това...." Книгата може да намерите на следните места в София :

  1. Книжарници "Пингвините"

   2. Книжарница "Български книжици" - до "Кристал"

   3. Книжарница "Сите българи заедно" - Пиротска №5

   4.  Книжарница №2 в СУ "Св. Климент Охридски"

   5. Книжарницата на БАН

   6. Книжарница "Петър Берон" - пресечката на "Шишман" с "Аксаков"

   Можете да купите книгата за 3 лв. вместо за 5 лв. както е по книжарниците. Само се обадете на 0885148367 между 13 - 14 ч. всеки работен ден без събота и неделя. Веднага ще получите книгата в центъра на София до народното събрание.

  Все повече доказателства ще излизат, които ще подтвърждават това, което показва езикът, който говорим. В регистрите на Източната римска империя-Византия се посочват към 6-7 век най-малко между 3-4 милиона траки. Но забележете, това е 6-7 век, когато населението на земята е в много по-голяма степен по-малко от сега. Къде са се изпарили тези хора, както ни учеха? Тези хора сме ние. Това е един от най-големите удари срещу тези, които ни лъжат и заличават древната ни история и произход и изключват факта, че ние сме в основата на човешката цивилизация.
  Подробностите може да намерите в списание "Авитохол" - кн. 31-2009 г. , стр. 19 - статията - "Славянският мит от демографска гледна точка" от Димитър Ил. Димитров.



Тагове:   империя,


Гласувай:
3



1. grigorsimov - Мит е прабългаризмът, а траки, българи, славяни, скити, са един и същи народ
10.02.2010 19:03
А най-злонамереното и абсурдно внушение, на което повярваха толкова много българи, е внушаваната ни омраза към славяните, т.е. към самите нас и към прадедите ни.
цитирай
2. thetruthabove - Отговор на thetruthabove към grigorsimov
11.02.2010 16:14
Ние не мразим славяните. Напротив имаме уважение към всички народи по света. Иван Желязков също уважава всички и в книгата му се вижда това. Хората могат да преценят нещата и не обръщат внимание на злонамерни насаждания. Траки, славяни, скити са един народ, доколкото имат един общ корен - индоевропейския. Иначе са отделни народи. Прабългаризмът е мит, защото прабългарите са траки, завърнали се по родните си места.
цитирай
3. grigorsimov - Просто при т.н. основаване на българската държава...
12.02.2010 20:32
При т.н. основаване на българската държава, не идва никакъв Азиатски народ, А ИМА ПОРЕДНА БИТКА НА МЕСТНИТЕ СЛАВЯНСКИ ПЛЕМЕНА, ПОЗНАТИ С ОБЩОТО ИМЕ БЪЛГАРИ (живеещи от двете страни на Дунав), с нашественика - Римската империя ! Няма никакви достоверни свидетелства за идване на чужд, не местен народ, нито някаъде се споменава "Хан" нито Кан", а гръцката транскрипция на славянския Кнез, на гръцки се пише "канес", и от там тръгва удобната измислица за азиатски произход на българите.
Вижте историческите трудове на Ценов, и ако намерите негово грешно тълкуване на старите летописци, го посочете! Освен това, поне напоследък станаха широко известни многобройните исторически свидетелства (игнорирани или преиначени от Златарски) за българско господство над почти целия балкански полуостров, векове преди мнимото основаване на България. Името на провинция България и картите с това название, също векове преди 681 г.!? А съвпадането на езика на траките и имената на тракийски племена, съвпадащи с днешни български едноименни етнографски райони!?
Отделно пък имаме напълно необоримите древнобългарски народни - исторически и празнични песни - "Веда Словена"!! Тези песни, записани през 19-ти век, на помашки и македонски диалекти, са хиляди на брой, и поне стотина от тях са с по над хиляда стиха. Тези песни никой съвременен гений неможе да е измислил, защото по никаква логика това не е възможно.
Нека не си затваряме очите пред огромния брой твърди факти, и пред злонамереното фалшифициране на славното ни минало, тук в нашите изконни земи!
цитирай
4. sparotok - славяни
27.05.2010 14:00
Прокоповите славяни са траки, Т. Симоката казва това на няколко пъти.
Според М.Попов траки и славяни са от един и същи антропологичен тип, славяните от дунавските региони са описани като едри и изключително силни, същата характеристика се дава и за траките.
Керамиката, облеклото, оръжието, боговете, жилищата, топонимите и т.н. на дунавските славяни са неразличими от гетските, т.е. тракийските.

Първоначално единствено е само хората от земите на гетите са наречени славяни. Ще минат векове преди това название да се употреби за руснаци, поляци и т.н. Те не са историческите славяни, тъй както викингите са германски народ, но не са германите на Ариовист, Укромир, Бойорикс...

Посочете ми кой автор от 6-7-ми век говори за славяни извън земите на гетите, обяснете защо керамика, въоръжение, пантеон, облекло, антопологичен тип и жилища на дунавсите славяни са неразличими от тракийските!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thetruthabove
Категория: Политика
Прочетен: 53346
Постинги: 7
Коментари: 42
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031