Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2014 12:58 - Д-Р ФРАН ДЕ АКУИНО: ХААРП МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРА ГРАВИТАЦИЯТА И ВРЕМЕТО
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 7369 Коментари: 1 Гласове:
36



 

image

Брилянтен физик публикува революционна творба, в която се позовава на още 30 научни работи, показващи, че HAARP има невероятна сила. За нея изобщо и не подозират изследователите на високочестотните излъчвания.

Д-р Фран Де Акуино пише за способността на напълно функционалната мрежа   HAARP, активирана повсеместно, не само да повлияе на климата и на геофизичните събития, но също така и върху пространството, гравитацията… и дори директно върху  времето! Сега мрежата на HAARP има много нови възможности и една от тях е почти готова за експлоатация на края на света – в пустата и „извънземна”Антарктида. Ще станат ли собствениците на НAARP владетели на времето?

Най-опасният човек в света е жив?

Управляващата фракция на трите най-големи страни в света – САЩ, Русия и Китай може да бъде съпричастна към опитите за отстраняването на човека, който по тяхно мнение е най-опасен  в света.

Не, той не е ужасен терорист от международен мащаб, дори не е луд учен, който с нов вирус може да унищожи човечеството. И въпреки това може би е най-опасният човек в света – бразилският физик д-р Фран Де Акуино.

Де Акуино не е измислил “лъч на смъртта”, нито е разбил кодовете за стартиране на ядрени ракети. Той обаче е потенциално много по-опасен, защото освободи духа от бутилката за високите технологии, защото

владее една от най-големите загадки – истинската цел на HAARP.

В научната си работа Де Акуино доказва, че нискочестотното, но изключително мощно излъчване и предизвиканото от него нагряване на йоносферата може да предизвика земетресения, тайфуни и суши. Но, за разлика от Магьосника от Оз, HAARP има реални възможности.

HAARP може да влияе на гравитацията

Повечето изследователи на HAARP предполагат, че тази система може да причинява земетресения и урагани. Потвърждавайки тези подозрения, трудът на Де Акуино разкрива и още неща.

Използването на излъчвания с висока честота може да променя и дори да контролира поведението на гравитационните полета –

твърди физикът. Според Де Акуино може да бъдат премествани или дори транспортирани тежки предмети с помощта на “гравитационни щитове.” А установката има далеч повече възможности.

Технологията може да генерира обвивки за гравитационни екрани. Генерирането е възможно, благодарение на конструкцията от полупроводници с висока поляризация, затворени между две плочи от метално фолио със слоеве изолация между тях. Обвивките на гравитационните екрани могат да бъдат с дебелина от 1 милиметър.

Теоретичните изчисления на Де Акуино експериментално се потвърждават и от опитите на друг физик – Димитриу Ставрос от TEI-Аthens, от гръцкия Департамент за електрически проекти. Ставрос успешно доказва как електромагнитното поле взаимодейства с гравитацията.

А най-удивителното, казва Де Акуино, е, че

работещата на пълна мощност HAARP е в състояние да изкривява времето.

Забавянето на времето е ефект, описан от специалната теория на относителността на Алберт Айнщайн. Време-пространството се изкривява, когато скоростта на тялото, което има маса, е близка до скоростта на светлината.

Работата на Де Акуино посочва и, че областта, формирана от ултранискочестотно поле е в състояние да премести тяло с маса във време, което е различно за обикновения наблюдател. Това е създадено и трябва да работи.

Като пример той дава океана и пътуващ в него кораб. Той обяснява: “…съдът е  изработен от стомана. Когато той бъде изложен на еднородно нискочестотно електромагнитно поле, благодарение на определена честота и интензивност, плавателният съд ще се премести във времето. Важно е да се отбележи, че полето трябва да е еднородно, трябва непрекъснато да въздейства върху кораба по време на преместването му в новия промеждутък от време.

В случай на нееднородност на полето, различни части на кораба ще се движат в различни интервали от време в бъдещето. Освен че полето трябва да следва кораба, структурните елементи, генериращи полето, трябва да са вътре в кораба. Хората вътре в кораба ще се движат в различни интервали от време, защото проводимостта и плътността на телата им ще бъдат различни. ”

Няма как да подминем факта, че този сценарии е напълно сходен с подобния, описан от очевидеца на експеримента във Филаделфия Чарлз Оленд. Това събитие,  експериментът на ВМФ на САЩ, наречен “Дъга” в началото на 40-те години на миналия век, сега често се описва като фантастика, която няма място в реалността.

Един от участниците в инцидент с военния кораб USS Eldridge е известният изобретател Никола Тесла – геният, който е изследвал електромагнитното взаимодействие. Целта му е била да се постигне невидимост на кораба, но той завършва трагично, а отделните части на плавателния съд са разпръснати в различни части на пространството и времето.

Някои сериозно подозират участието на Tесла в създаването на многото функции на HAARP, актуализирани и подобрявани в съответствие с последните научни постижения на XXI век.

За какво тогава ще се използва HAARP? За климатичните войни? Като отключващ механизъм за геофизични процеси? Манипулиране на гравитацията и времето? Някои дори смятат, че тази технология е в състояние да влияе върху съзнанието и да доведе хората до лудост.




Гласувай:
36



1. savremennik - малко допълнение към изложението - ...
17.04.2014 14:38
малко допълнение към изложението - земетръса о-в Суматра от края на 2004 и урагана Катрина при Ню Орлийнс от 2005 - според експерти и при двете става въпрос за изкуствен геофизичен удар с мощност няколко стотин Хирошими !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839244
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031